NO BULLSHIT TALKS

Delta i våra digitala events!

Häng med när Dr. Saeid upptäcker de senaste insikterna och trenderna tillsammans med entreprenörer, investerare, branschledande experter och rådgivare i hans nätverk. Välkommen att RSVP på alla webinar du vill delta i.

Tidigare events

Till hemsida

No bullshit talk: Integration och näringsliv

Lyssna till ett samtal mellan Saeid Esmaeilzadeh och Hanif Bali om huruvida bakgrund och ursprung spelar roll i en karriär i Sverige.
Hemsidan bilder webinar

No Bullshit talk: Problemlösning och entreprenörskap

Välkommen till ett webinar tillsammans med Saeid Esmaeilzadeh och Fabian Assarsson. Vi pratar om Fabians resa från student till VD i venture capital-fonden Hidden Dreams, lärdomar på vägen och varför de startar bolag som löser dolda problem i näringslivet.
Hanif Bali

No Bullshit Talk: Kan vem som helst bli entreprenör?

Ett webinar med Saeid Esmaeilzadeh, Lena Apler och Pontus Braunerhjelm om Sveriges entreprenörskap över tiden och om vilka förutsättningar och personliga egenskaper som krävs för att lyckas.
Hemsidan bilder webinar 1

No Bullshit Talk: Psykisk ohälsa under pandemin

Hur kan vi genom forskning hjälpa varandra att må lite bättre? Välkommen till ett webinar där Dr. Saeid och Anton Lager pratar om vilka psykologiska följder pandemin har och vilka positiva effekter vi kan hoppas på när pandemin är över.
Hanif Bali 1

No Bullshit Talk: Är den svenska drömmen sann?

Delta i vårt webinar med Saeid Esmaeilzadeh och Susanne Najafi om vilka förutsättningar som gör Sverige unikt och vad som krävs för att lyckas som entreprenör.
Hemsidan bilder webinar

No Bullshit Talk: Vad avgör; arv eller miljö?

Välkommen till ett webinar där Saeid Esmaeilzadeh och Dr. Amir Sariaslan samtalar om huruvida det är vårt genetiska arv eller miljön vi växer upp i som avgör vår framtid.
Tar du verkligen ansvar for hur du lever ditt liv

No Bullshit talk: om frihet